Cégünkről

Cégünkről

Az olasz kávé szeretete, és az olasz kávékultúra iránt érzett tiszteletünk vezérelt abban, hogy felkutassuk, és bemutassuk Magyarországon ezt a prémium márkát, mely az olasz kávémanufaktúrák igazi gyöngyszeme!

2008-ban kezdtük meg a MARCAFÉ termékeinek hazai forgalmazását, mint kizárólagos magyarországi importőr. Az olasz gyártóval kialakított szoros és kiváló kapcsolat eredményeként egyre több partnerünk ismeri meg, és ismeri el a termékeink és szolgáltatásaink magas színvonalát!
Mára a magyar kávépiac számos szegmensében fellelhetőek kiváló termékeink. Komplett szolgáltatással segítjük partnereinket abban, hogy az igazi kávézás örömét minél több honfitársunkkal megismertethessük. Kiváló kávét csak kiváló eszközökkel és szaktudással lehet elkészíteni. Mindkettőben segítséget nyújtunk a már meglévő és jövőbeni partnereinknek. A FAEMA név mára már legendává vált a kávégép gyártók palettáján. A megbízhatóság, csúcsminőség és elegáns dizájn jellemzi termékeiket, melyekkel 1945 óta örvendeztetik meg a kávézás szerelmeseit. Cégünk kizárólag a FAEMA termékeit forgalmazza a presszókávéfőző gépek piaci szegmensében, és ezen kiváló eszközökkel látja el partnereit. A kávégép még önmagában nem garancia a sikerre, ahhoz a szaktudás is elengedhetetlen. Fontosnak tartjuk, hogy partnereink megismerjék és elsajátíthassák a professzionális kávéfőzés ismereteit, és minél mélyebb bepillantást nyerhessenek a kávé és az azt átölelő kultúra világába. Ennek érdekében barista támogatást nyújtunk, és igény esetén kurzusokat szervezünk partnereink részére.
„A kávé legyen fekete, mint a pokol, erős, mint a halál és édes, mint a szerelem.„ – tartja egy török közmondás. Célunk az, hogy Magyarországon a MARCAFÉ termékeinek köszönhetően minél többen megismerhessék azt az érzést, amit az igazi kávé nyújt a testnek és a léleknek.

Erdélyi György
Ügyvezető igazgató

Tekintse meg termékeinket!